Over Jeanette

Hoi,

Ik ben Jeanette.

Nadat de ‘ik word later danseres of schooljuf’ fase voorbij was, wist ik aan het begin van de Havo al wat ik wilde doen; ik word secretaresse, hierna ga ik Schoevers doen.

En het vak heeft me nooit teleurgesteld. Van de afdelingssecretaresse functie bij KPN Mobiel, waar de agenda’s altijd zorgden voor veel puzzelwerk doordat de mobiele telefoon net in opkomst was (oh my… wat klinkt dit alsof ik 100 ben i.p.v. eind 30 ;-). Tot aan de Office Manager functie in de creatieve omgeving van Maters & Hermsen Communicatie.

Rechterhand

jeanette kea portret De functieomschrijving die een secretaresse aan het begin van mijn carrière had matcht allang niet meer met wat ik nu allemaal doe en kan. Deze secretaresse is met recht een volwaardig assistent geworden. Een rechterhand, iemand die met je meedenkt. Die dingen van je kan overnemen, processen kan structureren en vergemakkelijken zodat jij doet waar jij goed in bent. Je meer vrijheid krijgt of, doe eens gek, misschien zelfs vrije tijd.

Ik neem niet alleen mijn werkverleden en opleidingen mee, maar ook mijn ervaringen in het leven. Zoals het familiebedrijf waarmee we zijn opgegroeid thuis, hardwerkende ouders en als vanzelfsprekend hielpen mijn broers en ik mee. Ook mijn man is ondernemer, tijdens ons huwelijk gegroeid van eenmanszaak naar een bedrijf met heel wat medewerkers.

En vergeet ons drukke gezin niet; Willem en ik hebben samen vier kinderen.
Plannen en structureren kun je dus wel aan mij overlaten.

Flexibel in te zetten

Doordat ik oppas aan huis heb, ben ik heel flexibel. Ik kan bij je op kantoor komen zitten, maar ook vanaf afstand werken. Flexibele tijden, flexibele plaats, flexibel in te zetten.

Natuurlijk is werken niet het enige wat ik doe. In de zomer ga ik graag naar het strand, ook al is dat een flinke verhuizing met de hele bups, of we gaan varen met de boot die we delen met goede vrienden. Van de kleuren in het bos tijdens een herfstwandeling kan ik ontzettend genieten, net als mooie luchten, de regenboog en bloemen. Ik hou van mijn familie en vrienden, van lekker eten en lachen tot je buikpijn krijgt. Ik ben sociaal en positief. Doe vrijwilligerswerk o.a. in de kerk.

Ik probeer vaak het nuttige met het aangename te verenigen; strijken tijdens het Netflixen bijvoorbeeld.

Ik ben mijn onderneming gestart omdat ik geloof dat je niet het beste uit een assistente haalt wanneer ze een werkdag van 8 uur maakt aan haar bureau. Het is niet meer nodig om altijd iemand aanwezig te hebben ‘op de zaak’.

Je wilt een assistente die met je meedenkt, die ook zelf bekijkt wat ze voor je kan betekenen. Wat ze voor je bedrijf kan betekenen.

Ik ben multifunctioneel en werk oplossingsgericht. Een aanpakker die snel kan schakelen. En dat doe ik niet alleen op dinsdag van 9 tot 5.

Bel je me? Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mailen mag ook.

help@jeanettekeaofficesupport.nl
06-14 391 394

Jeanette kea office support Logo